sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Synttäriostoksia


Tulin eilen syyslomalta Nurmeksesta, isovanhempieni luota. Kesällä kun minulla oli synttärit, sain heiltä lahjaksi arvokkaan lahjakortin Nurmeksen kirjakauppaan Sananhelinään, joka on todella sympaattinen pikku kirjakauppa. Niinpä odotinkin nyt innolla pääseväni shoppailemaan! Tein löytöjä ;)

Kuva on hiukan epäselvä, mutta siinä ovat siis seuraavat kirjat:
Arthur Conan Doyle: Sherlock Holmesin seikkailut. (En ole sen paremmin lukenut kuin katsonutkaan mitään Sherlock Holmesia ikinä, joten alkaa olla aika, vai kuinka?)
Gillian Flynn: Kiltti tyttö. (Olen hiblaillut tätä kirjakaupoissa jo useamman vuoden ja nyt kun elokuvakin tuli ulos, päätin viimein, että on aika ostaa ja lukea se. Tarina todella kiinnostaa minua.)
Jennifer Clemet: Varastettujen rukousten vuori. (Kirjailija kävi keväällä koulullamme puhumassa ja tutustuin silloin niin häneen kuin hänen kirjaansakin ensi kertaa. Se vaikutti minusta todella kiinnostavalta, ja kun se nyt oli saatavilla, päätin tarttua tilaisuuteen.)
Agatha Christie: Eikä yksikään pelastunut. (Ensimmäinen ikinä lukemani Christie -dekkari, mutta en ole häpeäkseni sitä omistanut. Nyt viimein.)

Olen todella innoissani näistä ostoksistani enkä malta odottaa pääseväni lukemaan niitä. Olisi toki myös ne kirotut ensimmäiset osat, pari mummin lainaamaa kirjaa, ja nyt kesken olevat edellisen kirjastoreissuni tulokset... Niinpä niin, aina on liikaa luettavaa. Se on ihmisen osa.

Minulla olisi yksi postaamaton kirjakin, Cuckoo Song, mutta ihan rehellisesti nyt ei huvita. Taidan ottaa kulhollisen jätskiä ja mennä katsomaan Gilmoren tyttöjen kaikkien aikojen viimeisen jakson.

Kamalaa. En tiedä pystynkö tähän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti